EntreCode Logo
home coderen workshop contact

leren coderen!

Entrecode laat basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 kennis maken met de 'achterkant' van de apparaten die ze dagelijks gebruiken. Entrecode wil de doelgroep op een speelse manier aanspreken en ze zo eenvoudig en zo leuk mogelijk introduceren met coderen en programmeren. Zo kunnen de kinderen hun eigen digitale talenten ontdekken.

In de klas leren leerlingen al heel veel. Er is echter vaak minder aandacht voor de digitale kant. En dat is zonde, omdat in onze huidige samenleving kennis van programmeren en coderen van onschatbare waarde zijn. Het is daarom ook belangrijk kinderen op jonge leeftijd te introduceren met programmeren en coderen.

Coderen biedt nieuwe kansen

Door op jonge leeftijd kennis te maken met coderen krijgen kinderen later meer kansen in de digitaliserende maatschappij.

Coderen leert kinderen hun apparaten te begrijpen

Door kinderen meer te leren over de 'achterkant' van apparaten zoals de iPad, smartphone en pc begrijpen ze hoe en waarom iets op het scherm verschijnt.

Coderen stimuleert creatief en logisch denken

Door coderen leren kinderen creatief te zijn en logisch te denken. Ook wordt samenwerken met andere bevorderd.

workshop

captain Code

CONTACT

Bent u geïnteresseerd in en benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Mail naar info@entrecode.nl of laat eenvoudig een bericht achter via Facebook of het contactformulier onderaan de pagina. Het EntreCode-team staat voor u klaar!

sfeerimpressie

wie is entrecode?

Bas Heil

CMD1D / 1525778

Project Manager

Rik Lamers

CMD1C / 1423800

Webdesigner

Rinaldo Groenen

CMD1C / 1557939

Visual Designer

Niels Kuchta

CMD1D / 1061593

Audiovisueel Designer

Tessa Fraters

CMD1D / 1440829

Programmer General

Team EntreCode

CMD1C / CMD1D

Content Manager

Telefoon